Apex Legends Komt Ook Naar Android

Apex-Legends-AndroidApex Legends is een nieuwe Battle Royale-game die sinds deze maand te spelen is. Het spel is razend populair en wist in één week tijd maar liefst 25 miljoen spelers aan te trekken. EA wil het succes van het spel uitbreiden door ook een Android-versie te lanceren.

Momenteel is Apex Legends te spelen op de pc, de PlayStation 4 en de Xbox One. Om beter te kunnen concurreren met Fortnite en PUBG komt er binnenkort waarschijnlijk ook een mobiele versie. Dit heeft EA’s CEO Andrew Wilson bekendgemaakt tijdens de presentatie van de kwartaalverdiensten.

We zijn aan het kijken hoe we het spel in de loop der tijd mobiel en cross-play kunnen maken en ik verwacht ook dat dit spel enorme waarde zal hebben in Azië.

Apex Legends is gratis te downloaden en te spelen, maar EA wil in de toekomst directe aankoopopties introduceren waarmee spelers cosmetische items en nieuwe personages kunnen kopen. Aangezien het spel miljoenen spelers heeft kun je wel nagaan dat EA hiermee een hoop geld kan verdienen. Een mobiele versie is daarom interessant voor EA, omdat dit nog meer verdien mogelijkheden oplevert.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.