Klaar voor deze games die je in 2019 kunt verwachten?

Final-Fantasy-VII-androidPlaystation tegoed kopen is iets dat je ook dit jaar niet mag vergeten, want er komen weer een hoop leuke spellen uit die je absoluut niet mag missen! Ben jij benieuwd naar welke spellen er dit jaar allemaal uitkomen? Dan is het verstandig om verder te lezen, hieronder benoemen we namelijk een aantal titels waarvan wij zeer hoge verwachtingen hebben. Als je een echte game liefhebber bent zal je zeker onder de indruk zijn van deze spellen.

Biomutant

Biomutant is een spel op basis van de Unreal Engine 4. Het spel wordt gemaakt door het bedrijf Experiment 101. In 2017 werd Biomutant al aangekondigd, maar de release zal dit jaar pas eindelijk plaatsvinden. In het spel zal je de Tree of Life moeten redden, in de vorm van een wezen dat veel wegheeft van een wasbeer. Je hebt heel wat costumization opties in het spel. Er zijn al heel wat video’s die je een goed beeld kunnen geven van hoe het spel eruit komt te zien. We kunnen je absoluut aanraden om eens een aantal video’s te bekijken.

Wild

Wild is nog een game waar we erg naar uitkijken. Wild is een survival game. Het survival genre is de laatste jaren natuurlijk erg populair, maar Wild onderscheidt zich wel van andere games in het genre. In het spel zal je moeten overleven in de wildernis. Tijdens het spel zal je dieren en planten gebruiken om goed te kunnen overleven in de wildernis. Je kunt een dier besturen door middel van magie. Tijdens het besturen van het dier krijg je de POV van het dier te zien. Wild is alleen beschikbaar voor de Playstation-gamers onder ons.

Final Fantasy VII

Ben je een liefhebber van de Final Fantasy-serie? Dan zal je ook dit jaar weer een mooi spel mogen verwachten. Het spel is te spelen op de Playstation 4 en vermoedelijk ook op de Xbox. Veel gamers vinden Final Fantasy een van de betere RPG-series. Indien jij ook een grote fan bent van deze serie, raden we je aan om je eens te verdiepen in deze nieuwe opkomende game.

Voor de echte Final Fantasy fans die zelfs onderweg willen blijven spelen is er dit jaar ook weer een boel om van te genieten. In de Android store is namelijk Final Fantasy VII te downloaden. Hier hangt wel een prijskaartje aan van €15,99. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat de Androidversie maar liefst 4GB aan beschikbare opslag nodig heeft. Maar voor de grote fans van Final Fantasy is dat slechts een bijzaak.

Wil je deze spellen direct kunnen aanschaffen? Dan is het wel belangrijk dat je voldoende Xbox en Playstation tegoed hebt. Je kunt een goedkope Xbox Live kaart bij Opwaarderen.nl aanschaffen. Op deze website kan je overigens ook terecht voor je Playstation tegoed. Deze website is een aanrader!

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.