Een Cadeautje Voor Jouw Jarige Android

android cadeauHet zal zo’n 10 jaar geleden zijn dat sommigen hun mobiel begonnen te zien als een, eh, persoonlijkheid. Onze buurjongen noemde zijn Nokia bijvoorbeeld steevast “Arno”. “Ar NO / NO kia”, leuke vondst natuurlijk. Een grap die uiteindelijk toch lichtelijk uit de hand liep, toen buurjongen tegen zijn mobiel begon te praten en zelfs cadeaus begon te geven. Voor zijn verjaardag kreeg “Arno” een nieuwe accu.

Hoe het met Arno is afgelopen weten we niet, de buren zijn inmiddels verhuisd. Maar we moesten er wel onmiddellijk aan denken toen we de website van topcadeau.nl onder ogen kregen. Daar vind je cadeaus voor werkelijk alle denkbare feestjes. In totaal zijn er meer dan 100 feestelijke gelegenheden door de makers verzameld om cadeaus te geven. We noemen als meest opvallende “babyshower”, “dierendag” en “luilakdag”, maar helaas vonden we niet “Androiddag” als speciale gelegenheid terug.

Proactief zoals we zijn, hebben we contact met de websitemaker opgenomen. Ze konden er wel om lachen en gingen erover nadenken. Het zou dus zomaar kunnen dat we straks een eigen pagina krijgen voor al onze jarige Androids. Of voor Androids die met pensioen gaan. Als we de geruchten mogen geloven, gaan de mensen achter Topcadeau.nl ook zelf gadgets cadeau geven. Allemaal natuurlijk om mensen te bewegen naar hun site te komen, maar ach, als ons dat ook zelf iets oplevert: waarom niet?

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.