Nieuwe Details Samsung Galaxy Note 8 Opgedoken

Samsung Galaxy Note 8 dubbele cameraVolgens de laatste geruchten zal Samsung de Galaxy Note 8 uitrusten met een enorm groot scherm. Toch zal het formaat van de phablet dankzij de nieuwe aspect ratio niet veel groter uitvallen dan het formaat van de Note 7.

Een lekker op het Chinese sociale netwerk Weibo beweert dat de Galaxy Note 8 een 6,3-inch scherm krijgt. Dit is een flink stuk groter dan het 5,7-inch scherm op de Galaxy Note 7. Het formaat van de Note 8 zal echter niet veel groter worden dan die van de Note 7, omdat het scherm met een aspect ratio (18.5:9) net als bij de Galaxy S8 vrijwel de hele voorkant in beslag zal nemen. Een goed voorbeeld is de Galaxy S8+, die een 6,2-inch scherm heeft.

Volgens dezelfde bron krijgt de Galaxy Note 8 ook een dubbele camera, iets dat we al verschillende keren zijn tegengekomen in het geruchtencircuit. Net als zijn voorganger beschikt de Galaxy Note 8 uiteraard over een Stylus pen. Als laatste spreken de geruchten over een vingerafdrukscanner die is verwerkt onder het scherm.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.