Samsung Toont Eerste Beeld Van Galaxy Note 8?

Samsung Galaxy Note 8 Exynos 8895Samsung heeft op Twitter een afbeelding geplaatst waarop we vermoedelijk de Galaxy Note 8 zien. De afbeelding lijkt te suggereren dat de phablet beschikt over de Exynos 8895-chipset.

Samsung Exynos, de chipafdeling van de Zuid-Koreaanse fabrikant, heeft op Twitter een afbeelding geplaatst waarop onder andere een onbekende smartphone te zien is. Het is goed mogelijk dat dit gewoon een “dummy-model” is, maar verschillende tech-sites geloven dat we hier de eerste render van de Galaxy Note 8 zien.

Samsung zal de Galaxy Note 8 vermoedelijk pas eind augustus introduceren, maar er zijn al verschillende keren berichten met vermoedelijke specificaties opgedoken. Zo krijgt de phablet een 6,3-inch scherm met zeer dunne randen, een dual-camera, een vingerafdrukscanner aan de achterkant en uiteraard een stylus-pen.

Het is onduidelijk of uit de Tweet kan worden opgemaakt dat de Galaxy Note 8 beschikt over een Exynos 8895-chipset, oftewel dezelfde processor als de Galaxy S8. Bij de Galaxy Note 7 en de Galaxy S7 was dit wel het geval.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.