Jelly Bean voor Galaxy SIII onderweg

Terwijl sommige toestellen nog zitten te wachten op een update naar Ice Cream Sandwich, zijn er ook al toestellen klaar voor de volgende versie van Android, namelijk Jelly Bean. Bij Samsung wordt hard gewerkt aan de komst van versie 4.1. Volgens Samsung fansite Sam Mobile krijgen de Samsung Galaxy SIII, de SII en de Note nog dit jaar een update naar Jelly Bean.

In het geval van het nieuwe vlaggenschip van Samsung, de Galaxy SIII, komt die update er aan het eind van het derde kwartaal of aan het begin van het vierde kwartaal. Dat zou betekenen tussen september of oktober. De eerste test firmwares voor de SIII draaien al en is het wachten nu op de goedkeuring van Google.

Samsung is nog hard aan het testen voor de SII. Volgens Sam Mobile zien de eerste resultaten er goed uit. Mocht de update naar Jelly Bean toch niet doorgaan, dan krijgen bezitters van een SII een value pack update. In het geval van de Galaxy Note geldt hetzelfde. Ook hiermee is Samsung druk aan het testen. De update naar Android 4.1 zou in het vierde kwartaal plaatsvinden.

Bron: Go Android en Sam Mobile

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.