Cadeaubonnen bij lancering alleen in VS

Vorige week werd bekend dat er cadeaubonnen komen waarmee het mogelijk is om in de Play Store apps te kunnen komen. Na wat zoekwerk is Android Police er achter gekomen dat de bonnen bij de lancering alleen nog in de Verenigde Staten te koop zijn. De bonnen komen er in vier verschillende bedragen; 10, 15, 25 en 50 dollar.

Verder kan er op een account niet meer dan 2000 dollar staan. Ook mogen de bonnen niet gebruikt worden om toestellen of abonnementen te kopen. Achter op een bon zit een kraslaag die verwijderd moet worden. De code die dan te zien is, moet worden ingevuld bij de Play Store. Het ebdrag wordt dan bijgeschreven op je account en is het mogelijk om er apps mee af te rekenen.

Bron: Android Police

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

3 Reacties

 1. Daan schreef:

  Is de code dan net zoals de itunes card alleen geldig nadat je het heb laten af scannen bij de kassa of is die dan gelijk geldig?

  • Frans Wiersma schreef:

   Meer als met een XBox kaart. De code is meteen geldig, maar je met hem wel eerst invoeren voordat het wordt bijgeschreven

 2. Daan schreef:

  Snap ik, maar bedankt voor de info

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.