Gebogen Achterkant Samsung Galaxy Tab S Komt Niet Door Oververhitte Processor

Galaxy Tab SGister schreven we dat een aantal 8.4-inch Galaxy Tab S gebruikers klagen over een misvormde achterkant doordat de processor van de tablet te heet zou worden. Vandaag heeft Samsung ons echter laten weten dat de gebogen achterkanten niet wordt veroorzaakt door de overhitte processor, maar door een gering aantal defecte achterkanten.

In tegenstelling tot recente publicaties, wordt de lichte vervorming van de achterkant van de GALAXY Tab S veroorzaakt door een gering aantal defecte achterkanten. De vervorming heeft geen relatie met het oververhit raken van de processor of het materiaal waarvan de achterkant gemaakt is. We verzekeren onze klanten dat dit probleem al in een eerder stadium is opgelost. Graag vragen we betrokken klanten om contact op te nemen met onze klantenservice, via 0900-726 78 64.

Het lijkt er dus op dat het slechts om een kleine groep Galaxy Tab S-toestellen gaat en dat Samsung het probleem al heeft opgelost. Mensen die toch last hebben van een gebogen achterkant kunnen contact opnemen met Samsung en zullen een nieuwe tablet ontvangen.

Samsung Galaxy S overhit

De Samsung Galaxy Tab S beschikt over een 8.4-inch of 10.5-inch AMOLED-display met een resolutie van 2560×1600 pixels, een Exynos 5420 processor, 3GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte en een 4900mAh accu. De Galaxy Tab S is slechts 6.6mm dik en heeft een adviesprijs van 399 tot 599 euro.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.