App tip: Ubuntu installer

Van de man die ons ook al tipte met de Linux Installer voor Android, is er nu weer een gloed-spiksplinter-nieuwe app tip! Namelijk, de Ubuntu installer app. Ja mensen, het is een beetje een ‘geeky’ app, maar voor de liefhebbers en de kenners onder ons een waar juweeltje.

Met de Ubuntu Installer app is het mogelijk om Ubuntu te draaien via Android. Ja je leest het goed, via Android dus je hoeft niet continu opnieuw op te starten (rebooten) om over te gaan naar een andere OS. Ook kun je gewoon nog bellen en SMSen wanneer je maar wilt. De Ubuntu die via deze app geïnstalleerd wordt is een aangepaste versie van Ubuntu 10.10 en geoptimaliseerd voor de ARM processor (de processor waar Android op draait).

Wil je meer informatie over deze app? Of wil je deze app zelfs gaan gebruiken maar weet je niet hoe? Kijk dan even op de market (via het linkje onderaan dit artikel), want daar is een top uitleg te vinden inclusief video.

Afbeeldingen

 

Video

 

Downloaden
Klik hier om de app te downloaden of scan de code
QR Code

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.