Samsung lanceert Galaxy Tab 2

Na de Beam was Samsung nog niet klaar met het aankondigen van nieuwe producten. De Zuid-Koreanen komen ook met de Galaxy Tab 2 (10.1). De nieuwe tablet is niet heel veel anders dan de eerste Galaxy Tab. Hij draait op een 1GHz dualcore processor en heeft 1 GB geheugen aan boord. Het scherm is hetzelfde 1280 x 800 LCD-scherm als er ook in het huidige model te vinden is. De nieuwe is 9,7 millimeter dik en dat is iets meer dan de 8,6 van zijn voorganger.


Samsung lijkt geluisterd te hebben naar de klachten van het eerste model, want nu is er wel een SD-slot te vinden. Je kunt kiezen tussen 16 of 32 GB. Aan de achterkant zit een 3 megapixel camera. Aan de voorkant kun je videobellen met een VGA-camera. De Tab 2 (10.1) is verkrijgbaar met alleen wifi of met HSPA+ aan boord.

Hoeveel de Galaxy Tab 2 gaat kosten is nog niet bekend. De tablet ligt in maart al in de winkels in Engeland. Daarna is het de beurt aan de rest van de wereld.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.