LG in onderhandeling met Google over nieuwe Nexus-toestel

Google en LG zijn aan het onderhandelen om de volgende Nexus-smartphone te maken, als we het hoofd van LG’s smartphoneafdeling moeten geloven in ieder geval. Een deal is er nog niet voor zover wij weten, ook is er niet bekend welke Android-versie gebruikt zal worden.

De smartphoneafdeling van LG valt onder leiding van Ramchan Woo en Ramchan Woo heeft aan Cnet laten weten dat er nog geen definitieve afspraken zijn. Google zelf heeft nog geen officiële berichten laten uitgaan over de opvolger van de Galaxy Nexus. Een makkelijke conclusie zou zijn, dat Google een nieuwe Nexus-toestel wil uitbrengen voor een nog in ontwikkeling zijnde Android-versie. Dit omdat Google bekend staat om het feit dat zij een nieuwe Android versie graag introduceren in combinatie met een Nexus-telefoon. De Nexus-toestellen dienen dan als referentiemodel met een rauwe en onaangepaste versie van Android.

Tot nu toe zijn de Nexus-toestellen allemaal gemaakt door HTC of Samsung. De Nexus One, de eerste in de Nexus reeks, werd door HTC gemaakt. Samsung kwam daarna met de Nexus S en de Galaxy Nexus.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.