Tablet voor kinderen, Archos Child Pad

Elektronica-fabrikant Archos komt eind maart met een 7-inch Android-tablet. Deze tablet is apart voor kinderen ontwikkeld en kinderen hebben met deze tablet toegang tot 10.000 kindvriendelijke apps. De Archos Child Pad is voorzien van een 7-inch scherm en draait op Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Verder zal de Child Pad gebruik maken van een 1GHz processor en 1GB RAM.

Verdere specificaties zijn niet echt bekend van de tablet maar daar draait het ook niet om bij de Child Pad. Het is een tablet voor kinderen en kinderen willen spelletjes spelen, dat moet hij dus doen. Kinderen hebben met de Child Pad toegang tot een aparte app store voor kinderen, deze app store van AppsLib is gevuld met ruim 10.000 apps. Deze apps zijn allemaal kindvriendelijk.

Ook de interface heeft zijn eigen kindvriendelijke smaakje met mooie gekleurde iconen. Deze iconen bieden vanaf het startscherm meteen toegang tot de top-28 apps voor kinderen, denk hierbij aan Angry birds, Pig Rush en Flight Frenzy.

De Archos Child Pad zal vanaf eind maart in de winkel liggen voor het mooie prijsje van 99 euro. Ik ben misschien volwassen maar ik kan niet wachten om hier een recensie voor te schrijven!

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.