Aankomende Smartphonegames Van Nintendo Zijn Gratis Te Downloaden

Nintendo DeNADe twee volgende Nintendo-games voor mobiele apparaten zijn gratis te downloaden. Dit heeft de CEO van DeNA laten weten. Het gaat om de spellen Fire Emblem en Animal Crossing.

Nintendo werkt samen met de ontwikkelaar DeNA om de bekende Nintendo-titels naar Android en iOS te brengen. De CEO van DeNA heeft nu tegenover The Wall Street Journal laten weten dat de volgende twee spellen gratis kunnen worden gedownload. Naar verwachting zullen er wel in-app aankopen worden verwerkt in de spellen.

Fire Emblem is een succesvolle RPG-serie dat al sinds het originele Nintendo Entertainment System te spelen is. In Animal Crossing ben je een onderdeel van een gemeenschap van boeren. Je moet dingen doen als groenten verbouwen, vissen en klusjes uitvoeren voor de buren.

In maart introduceerde Nintendo samen met DeNa de eerste mobiele app, Miitomo. Met deze nu al succesvolle app kunnen gebruikers een eigen Mii-karakter aanmaken, die weer kan worden gebruikt in andere Nintendo spellen. Ook kan je dankzij de chat-mogelijkheden en het beantwoorden van vragen meer te weten komen over je Nintendo contacten.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.