Gigaset Komt Met Nieuwe Smartphones

Gigaset ME smartphoneGigaset heeft in 2015 tijdens de IFA-beurs drie smartphones aangekondigd, waarmee de fabrikant een poging wilde wagen om een stukje van de smartphonemarkt te veroveren. Ondanks het interessante design, de nette specificaties en de grote accu hebben we uiteindelijk weinig meer gehoord over deze toestellen. Toch werkt Gigaset nu aan een tweede generatie smartphones.

Gigaset heeft dit via een persbericht laten weten, nadat geruchten opdoken over het einde van de smartphonetak van Gigaset. Volgens deze geruchten zou Gigaset de smartphonetak willen beëindigen vanwege teleurstellende verkoopcijfers. Alleen de overige smartphones zouden nog verkocht worden, waarna de smartphonetak in augustus zal worden beëindigd. Dit bericht blijkt nu dus niet te kloppen.

De drie smartphones van Gigaset, de ME Pure, de ME en de ME Pro zijn om onbekende reden nooit in Nederland uitgebracht. In Duitsland zijn de smartphones wel te koop, maar daar zijn ze een stuk minder goed ontvangen dan gehoopt. Toch werkt Gigaset aan een tweede generatie ME-smartphones. Details over deze toestellen zijn niet bekend. Hopelijk komt de tweede generatie wel in de Nederlandse winkels terecht, aangezien de eerste generatie er best goed uitzag.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.