ASUS Introduceert Luxe Virtual Reality Headset

ASUS VRASUS heeft tijdens de Computex in Taipei een luxe uitvoering van een virtual reality-bril gepresenteerd. Details over de bril heeft de fabrikant niet vrijgegeven, maar over het design van de VR-bril zijn wij erg te spreken.

De Google Cardboard, de HTC Vive of de Samsung Gear VR doen allemaal wat ze beloven, maar je ziet er best gek uit als je een van deze VR-brillen draagt. ASUS denkt dat design net zo belangrijk is als de VR-ervaring en daarom heeft de Taiwanese fabrikant deze week een opvallend mooie VR-bril gepresenteerd.

De VR-bril van ASUS heeft veel weg van de Gear VR, maar dan met een luxere afwerking. Zo zien we mooie bruine lederen bandjes, die vergelijkbaar zijn met de bandjes van de ASUS ZenWatch. De behuizing is gemaakt uit polycarbonaat en heeft een metalen look. Aan de zijkant zitten een aantal knoppen waarmee bijvoorbeeld door het menu kan worden gescrold.

Net als bij de Gear VR moet er een smartphone in de bril worden geschoven, maar welke toestellen compatibel zijn met de ASUS VR is nog niet duidelijk. Mogelijk werkt de bril met de eerder gepresenteerde ZenFone 3 Deluxe. Specificaties, de adviesprijs en de releasedatum van de “ASUS VR” heeft de fabrikant nog niet vrijgegeven.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.