Pixel-smartphones Moeilijk Verkrijgbaar Door Voorraad-tekort

Google-Pixel-XLGoogle heeft in het laatste kwartaal van 2016 de Pixel en Pixel XL uitgebracht. Beide toestellen zijn echter moeilijk verkrijgbaar. Zowel in de Google Store als bij providers zijn de voorraden erg beperkt.

De Pixel en Pixel XL zijn nog niet officieel in Nederland en België uitgebracht, maar zijn wel te bestellen via een aantal webshops. Wanneer de high-end smartphones hier via de Google Store verkrijgbaar zullen zijn is niet bekend, maar naar verwachting zal dit nog wel even duren. In markten als Amerika en Duitsland, waar de toestellen al wel officieel zijn gelanceerd, zijn de voorraden namelijk beperkt. Zo is in Amerika de 128GB-uitvoering moeilijk verkrijgbaar en zijn andere versies ook niet altijd op voorraad. Afhankelijk van je kleurvoorkeur moet je in Amerika soms wel een maand tot twee maanden wachten op je toestel.

Het is niet duidelijk of de beperkte voorraad komt doordat de Pixel-smartphones erg populair zijn of dat Google simpelweg niet genoeg toestellen heeft gemaakt. Analisten voorspelden eerder dat er ongeveer 5 a 6 miljoen Pixel-toestellen over de toonbank zullen gaan.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.