Adobe Reader PDF-app nu met bewerkingsfuncties

Dat de bekende PDF-software van Adobe voor de desktop bestaat weet iedereen, maar dat er een Android versie bestaat weet nog niet iedereen. Er bestaat al een tijdje een versie voor Android en die heeft onlangs een update gekregen. Vanaf nu kan je documenten en teksten bewerken, je kunt aantekeningen en notities toevoegen of je handtekening zetten onder een document. Bij het ondertekenen van een document gaat dat door middel van Adobe EchoSign.

De vernieuwde app heeft ook een paar andere hulpmiddelen erbij gekregen, waarmee je met de hand kan tekenen en een tekst kunt onderstrepen of markeren. Ook zijn er nog verschillende andere bewerkingen mogelijk, maar jammer genoeg zijn deze mogelijkheden niet direct zichtbaar voor gebruikers, maar alleen wanneer er lang op een stuk tekst gedrukt wordt.

Naast deze grote verbeteringen zijn er ook nog kleine verbeteringen aangebracht om de app beter te laten werken. Ook worden e-mailbijlagen in het permanente geheugen opgeslagen.

Afbeeldingen:

 

De Adobe Reader is beschikbaar voor smartphones en tablets met Android 2.2 en hoger.

Klik hier om de app te downloaden (gratis)

 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.