Nieuwe producten direct voordelig bestellen en ben jij al helemaal klaar voor het wereldkampioenschap voetbal?

Alfawise-S2-SmartwatchBij nieuwe producten is het niet altijd verstandig om deze meteen aan te schaffen. De kans is groot dat na een tijdje deze voor een lagere prijs aan te schaffen zijn. Bij Gearbest is dit anders. Daar kun je nieuwe producten direct al voordelig aanschaffen. Er is nu een speciale actiepagina waar je de nieuw binnengekomen producten ziet staan met daarbij de voordelige prijzen. Laten we eens een aantal voorbeelden geven van nieuwe en voordelige producten.

Een smartwatch voor nog geen 23 euro

Een smartwatch is een goed voorbeeld van een product wat nieuw vaak veel geld kost. Dat dit ook voordelig kan bewijst de Alfawise S2 smartwatch. Deze is nu te bestellen voor slechts €22,97. Wij moeten er wel bij vertellen dat dit een tijdelijke verlaging van de prijs is. Bestel deze dus snel om van de lage prijs te profiteren. Je besteld dan een smartwatch met Gorilla Glas. Dit is extra sterk glas wat tegen een stootje kan. Daarbij is dit slimme horloge voorzien van vele functies. Zo is het meten van de lichaamsfuncties erg eenvoudig. Dit in combinatie met het sterke glas maakt het ideaal om te dragen bij het sporten.

Beveilig je huis voor een laag bedrag

Alfawise-X9100

Bij de nieuw binnengekomen producten zien we ook de Alfawise X9100 beveiligingscamera staan. Dit is een camera die via wifi aangesloten kan worden. Dit heeft als voordeel dat je geen internetkabel nodig bent. Het is dan mogelijk om overal de beelden te bekijken. Ben je aan het werk dan kun je toch zien wat er in en rondom je woning gebeurt. Deze camera is met een flinke korting voor slechts €15,59 te bestellen.

Zie hier alle voordelige nieuw binnengekomen producten op een rij.

Het wereldkampioenschap voetbal nadert met rasse schreden

Cheerlux-CL760-320-Ansi-Lumens-Projector

Uiteraard is het jammer dat we deze zomer kijken naar een wereldkampioenschap voetbal waar het Nederlands elftal niet bij aanwezig is. Toch is dit geen reden om niet van het voetbal op niveau te genieten. Om dit op een zo goed mogelijke manier te doen heeft Gearbest verschillende aanbiedingen. Ga je met vrienden en/of familie wedstrijden kijken dan is een beamer aan te raden. Op een groot scherm kun je dan van alle actie genieten. Iedere wedstrijd wordt op deze manier een hele beleving. De Cheerlux CL760 320 Ansi Lumens projector bestel je al voor €128,85. Het is een voordelige manier om op een prachtige wijze de spannende wedstrijden mee te beleven.

Klik hier om de voordelige beamers en andere home cinema te bestellen voor een geweldige wedstrijdbeleving.

Het wereldkampioenschap beleef je pas echt als je in stijl gekleed bent

Goede apparatuur om de wedstrijden te kunnen bekijken is belangrijk. Wil je helemaal in de stemming komen dan is er nu een groot aanbod aan kleding. Dit zijn shirts die bij uitstek bij het wereldkampioenschap passen. Wil je na het zien van een wedstrijd zelf een balletje trappen dan zijn er ook vele voetbalschoenen voor een lage prijs te bestellen. Om warm te blijven draag je daar dan een hoodie bij. Voor iets meer dan tien euro bestel je al een fraai t-shirt met daarop de officiële mascotte.

Zie snel welke passende kleding jij in de aanloop naar het wereldkampioenschap kunt dragen.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.