Asus bevestigt komst Google Nexus tablet

Een medewerker van Asus heeft bevestigd dat de Nexus tablet van Google wordt gemaakt door Asus. De tablet, met de naam Nexus 7, moet nog voor het eind van deze maand getoond worden. De Google tablet is 7 inch groot en gaat rond de 200 dollar kosten. Er gaan ook geruchten dat dat bedrag nog lager ligt om de concurrentie aan te gaan met de populaire Kindle Fire van Amazon.

Eind deze maand, 27 en 28 juni, staat ook weer de jaarlijkse Google I/O conferentie op het programma, dus de kans is groot dat de tablet daar officieel wordt aangekondigd. Verdere details over de tablet zijn nog niet bekend.  Wel zijn er volop geruchten. Zo zou de Nexus tablet een Tegra 3 chip aan boord hebben en draaien op Jelly Bean.

Bron: Android Authority

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

  1. edward Butter schreef:

    Waarom wordt ik toch steeds weer warm van dit soort berichten?
    Ik krijg dan de neiging om binnenkort ergens een vinkje aan te zetten waarmee ik al deze producten in één keer kan bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.