Nokia Camera Krijgt Grote Update Met Google Lens

nokia8-procameraDe Camera-app op Nokia-smartphones heeft een update ontvangen. De update brengt Google Lens, bewegende foto’s en aanpassingen aan het interface met zich mee.

Na ASUS en OnePlus heeft ook Nokia Google Lens-integratie toegevoegd aan de Camera-app. Vanuit een menu in de vernieuwde gebruikersinterface kun je nu Lens openen. Met Lens kun je objecten in de omgeving, zoals bijvoorbeeld een plant of een gebouw, identificeren en daar meer informatie over krijgen.

Naast de Google Lens-integratie heeft Nokia ook andere functies toegevoegd, waaronder ‘Bewegende foto’s’. Met deze functie kun je hele korte filmpjes maken, waardoor het eruit ziet als een bewegende foto. De bewegende foto’s worden opgeslagen als gif-afbeelding die je vervolgens eenvoudig kunt delen.

Als laatste heeft Nokia nog wat wijzigingen aangebracht aan de interface van de app. Zo is het nu eenvoudiger om tussen verschillende opties te switchen en is er een Pro-modus toegevoegd die kan worden opgeroepen aan de hand van een gesture. De Pro-modus werkt alleen op toestellen met een Zeiss-lens.

Op dit moment is de update al beschikbaar voor de Nokia 3.1, Nokia 5.1, Nokia 6.1, Nokia 7 Plus, Nokia 8 en de Nokia 8 Sirocco. De onlangs aangekondigde Nokia 6.1 Plus en Nokia 5.1 Plus hebben de nieuwe versie van de Camera-app al voorgeïnstalleerd.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.