Eerste Rugged Phone Van Elephone Komt Binnenkort

Elephone-Soldier-rugged-phoneElephone is bezig met het ontwikkelen van de eerste rugged phone van het bedrijf. Rugged phones zijn smartphones met een extra sterke behuizing, waardoor ze waterdicht zijn en valbestendig. Elephone heeft wat foto’s met ons gedeeld waarop goed zichtbaar is hoe de Elephone Soldier er uit komt te zien.

Op de onderstaande foto’s zien we dat de smartphone een opmerkelijke behuizing heeft. Deze behuizing is nodig om de smartphone robuust te maken. Ook valt gelijk op dat Elephone aan de achterkant een kompas in de behuizing heeft verwerkt. Verder zien we dat de smartphone een IP68-rating heeft gekregen en dat er aan de achterkant een 21 megapixel camera zit, met daaronder een SOS-knop.

Elephone heeft met ons ook alvast wat specificaties gedeeld. Zo heeft het scherm een 2K-resolutie en vinden we intern een deca-core processor, 4GB werkgeheugen, 64GB of 128GB opslagruimte, een 21 megapixel camera van Sony en een 5000mAh accu. Elephone heeft nog geen adviesprijs met ons gedeeld.

Elephone-Soldier-specificaties

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *