Xiaomi Pocophone F1 In De Aanbieding Voor 265 Euro

Xiaomi-Pocophone-F1-roodGoed nieuws voor mensen die de populaire Pocophone F1 willen aanschaffen. De smartphone is de komende paar dagen namelijk in de aanbieding, waardoor je de krachtige smartphone al kunt aanschaffen voor slechts 265 euro.

Toen Xiaomi de Pocophone F1 vorig jaar aankondigde kreeg de smartphone veel aandacht. De Pocophone F1 beschikt namelijk over zeer krachtige specificaties, terwijl je voor de adviesprijs eerder een mid-range toestel zal verwachten.

De Pocophone F1 beschikt over een 6,18-inch lcd-scherm met een resolutie van 2246×1080 pixels, een Snapdragon 845-processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart, een 12MP + 5MP dual-camera aan de achterkant, een 20 megapixel camera aan de voorkant, een 4000 mAh accu, een vingerafdrukscanner, een 3.5mm koptelefoonaansluiting en dualSIM-ondersteuning.

De Pocophone F1 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw en rood. Mocht je de smartphone willen kopen dan moet je snel zijn, want de aanbieding is slechts 3 dagen geldig.

pocophone-f1

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.