Jelly Bean voor SIII te downloaden

Gisteren dook er al een video op van een Samsung Galaxy SIII die draaide op de nieuwste versie van Android, Jelly Bean. Nu is het mogelijk om Android 4.1.1 zelf uit te proberen op je SIII. SamMobile heeft de software met firmware I9300XXDLG4 al uitgeprobeerd.

Jelly Bean heeft volgens SamMobile onder meer een nieuwe klok in de notification bar, een paar nieuwe Live Wallpapers en een functie die slaap modus heet. Ook is Google Now te gebruiken door de widget van Google Search. De definitieve versie van Jelly Bean voor de SIII komt waarschijnlijk aan het eind van de maand of aan het begin van volgende maand. Het is verstandiger om daarop te wachten en nog niet de testversie te downloaden.

Mocht je daar toch niet op willen wachten en zelf zien hoe Jelly Bean er op een Galaxy SIII uitziet, dan is de apk hier te downloaden.

Bron: Android Police en SamMobile

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.