Oppo Reno-smartphone Vanaf 10 Mei In Nederland Verkrijgbaar

Oppo Reno 10x Zoom HeaderOppo heeft de Reno-smartphone eerder deze maand al aangekondigd in thuisland China, maar deze week heeft het bedrijf de smartphone ook gepresenteerd voor de Europese markt. De smartphone komt in drie verschillende uitvoeringen op de markt.

Eigenlijk hebben we niet veel nieuws gezien, aangezien Oppo de toestellen eerder al heeft gepresenteerd in China. Wel nieuw zijn de Europese adviesprijzen en de releasedatum. In Nederland zullen twee van de drie toestellen worden uitgebracht. De reguliere Oppo Reno krijgt hier een adviesprijs mee van 499 euro en is vanaf 10 mei verkrijgbaar. Vanaf juni ligt de Oppo Reno 10x Zoom in de winkel voor 799 euro. Beide toestellen zijn verkrijgbaar in de kleuren Ocean Green en Jet Black.

De standaard Oppo Reno beschikt over een 6,4-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2340 bij 1080 pixels en een in-display vingerafdrukscanner, een Snapdragon 710-processor, 6GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte, een 3765mAh accu en een 16 megapixel selfie-camera die zit verwerkt in een pop-up module. Aan de achterkant vinden we een 48MP + 5MP dual-camera.

Reno kleuren

De Reno 10x Zoom heeft een iets groter scherm, namelijk een 6,6-inch scherm. Aan de achterkant heeft de smartphone een driedubbele camera (48MP + 13MP + 8MP) waarmee het mogelijk is om 10x optisch in te zoomen. Daarnaast heeft de Reno 10x Zoom een groter accu (4065mAh), meer werkgeheugen (8GB) en de krachtige Snapdragon 855-processor. Beide toestellen draaien op Android 9.0 en beschikken over de oplaadtechnologie VOOC 3.0.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.