De Samsung Galaxy SIII mini gepresenteerd

Daar is hij dan, de Samsung Galaxy SIII Mini. Donderdag heeft Samsung officieel de nieuwste Samsung Galaxy gepresenteerd ook wel de Samsung Galaxy S3 mini genoemd. Het zal geen verrassing zijn dat deze smartphone kleiner is dan zijn grote broer, aangezien ‘mini’ al in de naam zit en ja, anders was de naam wel Samsung Galaxy SIII geweest maar die is er al.

Het uiterlijk van deze smartphone komt eigenlijk volledig overeen met zijn oudere broer oftewel het vlaggenschip van Samsung maar als we kijken naar de specs heeft het toestel meer weg van de voorganger van zijn oudere broer, oftewel de Samsung Galaxy SII. De mini is uitgerust met een 1GHz dual-core processor, 5 MP camera en 1GB aan werkgeheugen. Het scherm is 4-inch met een resolutie van 800 bij 480 pixels.

Het besturingssysteem van de Galaxy SIII mini is natuurlijk Android maar welke versie? Nou, dat is Android 4.1 (Jelly Bean) met daaromheen het schilletje van Samsung zelf, TouchWiz. Voor het einde van 2012 kun je de Galaxy SIII mini bemachtigen voor de prijs van maar liefst €379.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.