OnePlus 7T Vanaf 12 Oktober Te Koop In Pop-upstore In Utrecht

Oneplus_7TOnePlus heeft aangekondigd dat de OnePlus 7T-serie vanaf 12 oktober verkrijgbaar is via een pop-upstore in Utrecht. In deze pop-upstore kun je de OnePlus 7T eerst bekijken voordat je de smartphone aanschaft.

Zaterdag 12 oktober zal OnePlus in heel Europa tussen 12.00 en 18.00 uur verschillende pop-upstores openen. In Nederland staat een pop-upstore in de ‘Stadskamer’ van het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne, in Utrecht naast het Central Station. Op deze dag zijn ook speciale aanbiedingen verkrijgbaar in combinatie met een databundel. De wereldwijde lancering van de OnePlus 7T zal op 10 oktober plaatsvinden.

OnePlus 7T

De OnePlus 7T is de nieuwste vlaggenschip-smartphone van het bedrijf die onder andere beschikt over een 6,55-inch Full HD AMOLED-scherm met een verversingssnelheid van 90 Hz, een Snapdragon 855 Plus-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB of 256GB opslagruimte, een 3800 mAh accu, een 16MP selfie-camera en een driedubbele rear-camera met een 48MP hoofdlens, een 16MP groothoeklens en een 12MP telelens met 2x optische zoom.

via [droidapp]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.