Gmail bijgewerkt naar versie 4.5

Sinds I / O event van Google heeft de big G al flink wat update’s door gevoerd aan hun mobiele apps. Er zijn een paar grafische verbeteringen door gevoerd, zoals het verwijderen van de onderste balk. We hebben enige tijd geleden al gehoord van deze update,  gelukkig hebben ze de update nu eindelijk geïmplementeerd.

Deze update, die de app in de zelfde style brengt met als andere Google-y apps, is goed ontvangen. Het volgt de designkenmerken van Play Music of Drive op.Net als de internet versie van Gmail krijg je nu in ook in de versie voor Android de mogelijkheid om je mails eenvoudig te organiseren. Met de tabbladen zijn kun je eenvoudig e-mailberichten filteren in een verschillende submappen plaatsen, dit werkt een stuk eenvoudiger dan dat alles op je inbox binnen komt.

De layout van de tablet is hetzelfde gebleven. je kunt de update nu al downloaden via Play Store, als je niet kunt wachten op de automatische update. Google is namelijk van om staps gewijs de update door te voeren, omdat er veel Gmail App gebruikers zijn.

roy

Ik ben een fanatieke Android gebruiker. Dagelijks plaatst ik nieuwe berichten over met name apps, maar ook algemeen Android nieuws en nieuwe toestellen trekken vaak mijn aandacht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.