GEEN Android ICS maar Value pack voor Galaxy S

Ok mensen, koppie erbij. Het begint moeilijk te worden. Vorige week schreven wij dat er geen ICS update zal komen voor de Galaxy S en de Galaxy Tab. Deze week schreven wij dat er misschien een update zal komen en nu ga ik schrijven dat er geen update komt, maar een “Value pack”.

Een value pack is een soort pakketje die ervoor gaat zorgen, dat er toch een aantal nieuwe features van Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) beschikbaar worden voor de Galaxy S en de Galaxy Tab. Zo kunnen Galaxy S gebruikers met de value pack verbeteringen in het gebruikersinterface verwachten en een snellere surf-ervaring. Ook de widgets worden beter en multitasking behoort tot de mogelijkheden.

We kunnen dus gerust zeggen dat de heren van Samsung definitief achter hun besluit staan, geen Android ICS voor de Galaxy S. Omdat zij denken dat het toestel dit niet aan kan. De mensen bij XDA developers denken daar toch echt anders over, zij hebben namelijk al met een Custom ROM laten zien dat de i9000 (Samsung Galaxy S) prima in staat is om de volledige Android 4.0 (ICS) te draaien.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

2 Reacties

  1. Dave schreef:

    Gaat het hier ook over de S2 ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.