Android Wear 2.0 Developer Preview 4 Beschikbaar

android-wear-2-0Google heeft de vierde Developer Preview van Android Wear 2.0 uitgebracht. Android 2.0 wordt de grootste update voor het besturingssysteem voor smartwatches.

De nieuwste versie van Android Wear krijgt een aantal nieuwe functies, waaronder toegang tot de Play Store. Hierdoor is het mogelijk om nieuwe applicaties te installeren zonder het gebruik van een smartphone. In de vierde preview is ook de mogelijkheid om in-app-aankopen te doen in Wear-apps toegevoegd.

In de derde preview van Android Wear 2.0 was het alleen mogelijk om applicaties af te sluiten door op de hardware-knop te drukken. Veel mensen vinden deze manier van afsluiten niet ideaal, waardoor Google deze wijziging ongedaan heeft gemaakt en apps voortaan weer kunnen worden afgesloten door de apps gewoon weg te swipen.

Het inloggen via je Google-account op je smartwatch kan voortaan worden afgehandeld op je smartphone. Dit is een stuk handiger omdat je op je telefoon met één druk op de knop kunt inloggen. Als je moet inloggen geeft de smartwatch aan dat je verder moet gaan op je telefoon.

inloggen-google-account-android-wear

De Developer Preview 4 van Android Wear 2.0 is beschikbaar voor de LG Watch Urbane (2nd gen) en de Huawei Watch. De Developer Preview kan hier worden gedownload.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.