LG Aka: Telefoon Met Persoonlijkheid

LG-AkaLG heeft een nieuwe smartphone-lijn aangekondigd met een wel heel unieke eigenschap. De smartphones hebben namelijk een eigen karakter, waardoor de Aka-lijn meer lijkt op een kruising tussen een telefoon en een Tamagotchi.

In de Aka-lijn zijn vier verschillende varianten beschikbaar. Een gele (Eggy), witte (Wooky), blauwe (Soul) en een roze (YoYo). Elk toestel komt met een eigen hoesje en een eigen karakter. Doordat het hoesje een gedeelte van het scherm niet bedekt, zijn er oogjes te zien van de bijbehorende karakter. Door je smartphone te schudden ontstaan er verschillende effecten en zodra je accu bijna leeg is valt je karakter is slaap. Ook is er een widget aanwezig, waarmee je met je karakter kunt spelen.

De LG Aka beschikt over een 5-inch display met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, een 1,2GHz quad-core-processor, 1,5 GB werkgeheugen, 16 GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 2,1 megapixel camera aan de voorkant. De smartphone is voorlopig alleen in Zuid-Korea beschikbaar en kost omgerekend ongeveer 365 euro.

Het mag duidelijk zijn dat de Aka-lijn niet voor de zakelijke markt is gemaakt, maar voor de jongeren onder ons is er vast wel vraag naar.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.