Project Valley: Afbeeldingen Tonen Vouwbare Samsung Smartphone

SamsungIn het verleden hebben we het al verschillende keren gehad over vouwbare toestellen van de Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung. Project Valley is één van deze toestellen, en hiervan zijn nu afbeeldingen gelekt.

Eerdere geruchten spraken over een introductie van Project Valley tijdens het Mobile World Congress in Barcelona, maar dit zal waarschijnlijk worden uitgesteld naar de tweede helft van 2017, aldus Hyundai Securities-analist Kim Dong-won.

Volgens de analist kan Samsung tegen het einde van volgend jaar 10 miljoen flexibele oledschermen per maand produceren. De oledschermen van Samsung zullen voor zowel eigen toestellen als voor toestellen van andere fabrikanten worden gebruikt.

Dankzij een recent patent krijgen wij een idee over hoe de Project Valley-smartphone er mogelijk uit komt te zien. Op de afbeeldingen zien wij een gebogen toestel met scharnieren die kunnen worden geopend door erop te drukken. Deze scharnieren lijken wel een beetje op de scharnieren van de Microsoft Surface Book. Er lijkt ook een drukknop aanwezig te zijn om de telefoon automatisch te ontvouwen.

Geruchten spreken over een scherm van maar liefst 7-inch groot. Maar doordat de “smartphone” kan worden ingeklapt, kan het apparaat eenvoudig worden gedragen in een broekzak.

via [techtasic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.