Selfly: Smartphonehoesje Met Ingebouwde Selfie-drone

Selfly-drone smartphoneOp Kickstarter komen regelmatig interessante projecten voorbij, zoals bijvoorbeeld smartphonehoesjes met extra functies. De zogeheten Selfly is echter wel hele opmerkelijke smartphone-case.

De Selfly is een kleine opvouwbare drone die je achterin een speciale smartphone-case kunt plaatsen. Op deze manier heb je de drone altijd bij je. Het doel van de drone is het maken van foto’s en video’s. Zo beschikt de Selfly over een 8 megapixel camera en enkele sensoren zodat er ‘handsfree’ unieke 1080p-video’s en selfies kunnen worden gemaakt.

De Selfly heeft onder andere mogelijkheden voor het maken van panorama’s. Ook is er gezichtsherkenning aanwezig en is er ondersteuning voor zowel Android als iOS. Het geheel weegt 70 gram en met één volle accu kan ongeveer 5 minuten worden gevlogen. Communicatie met de drone verloopt via WiFi.

Selfly drone

De Selfly is momenteel verkrijgbaar via de Kickstarter pagina voor 99 dollar + 20 dollar verzendkosten. In juni 2017 gaan de eerste Selfly-drones de deur uit.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.