Jelly: Kleinste Android 7-smartphone Met 4G-ondersteuning

Jelly smartphoneSmartphones worden steeds groter, maar er zijn genoeg mensen die liever een kleiner toestel hebben. De makers van ‘Jelly’ bieden daarom via Kickstarter een 2,45-inch smartphone aan met Android 7.0 en 4G-ondersteuning.

Via Kickstarter duiken af en toe opvallende producten op en de Jelly-smartphone is hier één van. De Jelly is een smartphone met een 2,45-inch display die in twee verschillende uitvoeringen op de markt zal verschijnen, één met 1GB werkgeheugen en 8GB opslagruimte en één met 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte.

Jelly-Kickstarter

De Jelly is verder uitgerust met een 1.1Ghz processor quad-core processor, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant, een 950mAh accu, GPS, 4G-ondersteuning en dual-SIM.

De smartphone draait op Android 7.0 (Nougat) en moet in augustus op de markt verschijnen in de kleuren Pearl White, Sky Blue en Space Black. De uitvoering met 1GB werkgeheugen en 8GB opslagruimte kost $109 en de uitvoering met 2GB werkgeheugen en 16GB opslagruimte kost $125. Als je een bestelling plaatst via Kickstarter dan kost de Jelly slechts $79.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.