Man Krijgt Zomaar Tien Pixel 3-toestellen Thuisgestuurd

Pixel 3 x 10_editedReddit-gebruiker u/Cheetohz is eigenaar van een Pixel 3-smartphone, maar vanwege problemen met zijn toestel heeft hij de smartphone teruggestuurd naar Google. Hij wilde zijn geld terug, maar het geld kwam maar niet op zijn rekening. Wel bracht de postbode maar liefst tien nieuwe Pixel 3-toestellen met een waarde van zo’n 9000 dollar.

Cheetohz deed zijn verhaal op Reddit. Hij schreef dat hij slechts een vergoeding van $80 had ontvangen. Uiteraard wilde hij een volledige vergoeding van zo’n $900. Op een dag stond de postbode voor de deur met een flink pakketje. Hierin zaten tien Pixel 3-smartphones. Hij kon deze toestellen uiteraard verkopen om de gewenste $900 gemakkelijk terug te verdienen, maar hij wilde het graag netjes met Google afhandelen. Hij schreef op Reddit dat hij de toestellen terugstuurt zodra hij een volledige vergoeding op zijn bankrekening zag staan.

De Reddit-post kreeg veel upvotes en veel media-aandacht. Het resultaat, de volledige vergoeding stond een dag later op zijn rekening. Google ontvangt binnenkort dus een pakketje met daarin de tien smartphones.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Dastan schreef:

    ‘Netjes afhandelen’ Google blackmailen dus haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.