Samsung Kondigt “Smart Home” Aan Tijdens CES

Samsung Smart Home
Samsung heeft tijdens de CES in Las Vegas een nieuwe dienst aangekondigd waarmee je allerlei producten van Samsung met elkaar kunt verbinden en vanaf een app op je smartphone kunt bedienen. Denk hierbij aan je TV, je koelkast, camera’s, Galaxy Gear of tablets en smartphones.

Menno van den Berg, Managing Director van Samsung Nederland: “Als marktleider in smart devices kunnen wij een ‘connected home’ voor mensen werkelijkheid maken. Door partnerships aan te gaan met andere partijen leggen we de basis voor een nieuw ecosysteem, de basis voor een heel nieuwe manier van leven in en rondom ons huis.

Een aantal dingen die je bijvoorbeeld zou kunnen bedienen vanuit de app op je smartphone of tablet is het aan of uitzetten van je licht of airconditioning. Zo is het mogelijk om via Voice Control tegen je Galaxy Gear te zeggen “ik ga weg”, vervolgens zullen alle lichten en apparaten uitschakelen totdat je weer thuis bent. Als je meld dat je gaat slapen zal je TV op standbij gaan en als je camera’s installeert kan je tijdens de vakantie even checken of alles nog in orde is. De mogelijkheden zijn oneindig.

bron [hardware.info]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.