Meer Details Over Gelekte HTC M8 Hands-On Video

HTC-M8-teaser
Gister schreven we over een gelekte hands-on video van de opvolger van de HTC One. Deze video laat duidelijk zien hoe de nieuwe HTC One er uit zal zien en wat voor nieuwe functies het toestel zal krijgen. Natuurlijk kan het nooit de bedoeling zijn geweest dat deze video nu al op het internet te vinden is, of stiekem toch wel?

Nadat de 12 minuten durende hands-on video door Roshan Jamkatel op YouTube werd geplaatst, liet HTC weten dat ze het toestel aan de hand van het IMEI-nummer zouden traceren en maatregelen zullen nemen tegen de uploader van de video. Vandaag lijkt het er op dat HTC erachter is gekomen wie de eigenaar is van “The all new HTC One” en dat de ouders van de jongen zijn ontslagen. Dit is op te maken uit de tweets tussen de jongen en HTC ‎Senior Global Online Communications Manager Jeff Gordon.

the-all-new-htc-one-tweets-1

In de eerste tweets laat Jeff Gordon weten dat het geen leuke week zal worden voor Roshan Jamkatel. Hij zegt dat HTC alle informatie van het toestel heeft en dat ze contact zullen opnemen met de eigenaar van het toestel. In de tweets die volgen probeert Roshan Jamkatel duidelijk te maken dat niet hij, maar iemand anders de video op YouTube heeft geplaatst. Hij wilde wachten tot de officiële lancering van de nieuwe HTC One, dat plaats zal vinden op 25 maart.

The all new HTC One video tweets

Uiteindelijk lijkt het er op dat de ouders van de jongen werken bij HTC en dat HTC zijn ouders nu heeft ontslagen. Mensen die toestellen mogen testen voordat deze daadwerkelijk zijn aangekondigd, moeten namelijk een verklaring ondertekenen waarin staat dat de eigenaar van het toestel alle informatie geheimhoudt voor derden. Deze geheimhouding-overeenkomst zal na het plaatsen van de video zijn geschonden en heeft geleid tot het ontslag van de ouders.

The all new HTC One video tweets-2

Dit is natuurlijk allemaal niet zo leuk voor de familie Jamkatel, maar is dit ook daadwerkelijk allemaal gebeurt of gaat het hier om een promotie-actie van HTC zelf?

Veel mensen geloven dat HTC de ouders echt heeft ontslagen en dat het allemaal niet zo slim was wat Roshan Jamkatel heeft gedaan. Maar er zijn ook mensen die denken dat HTC achter deze stunt zit om zo het toestel een hoop aandacht te geven. Concurrenten Samsung en Sony hebben namelijk tijdens de MWC in Barcelona de nieuwste toestellen aangekondigd en HTC is mogelijk bang dat veel mensen een pre-order zullen plaatsen voor de nieuwste toestellen van deze fabrikanten. Door deze hands-on stunt creëert HTC veel aandacht voor de nieuwe HTC One en zullen meer mensen mogelijk besluiten om nog geen pre-order te plaatsen en te wachten totdat HTC het toestel heeft aangekondigd.

via [androidworld]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. rico schreef:

    Zou een wat vreemde pr actie zijn door HTC. Mensen ontslaan omdat hun kind in een waas van naïviteit een video plaatst. Dat Jeff Gordon op een dergelijke manier reageert op een dergelijke tiener doet het bedrijf in mijn ogen ook niet veel goed.

    Eigenlijk kweekt het eerder een gevoel van antipathie naar HTC. Maakten de testers een fout en hebben ze de NDA geschonden? Zeker, maar de context is onduidelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.