Lanceert Samsung de Galaxy Tab 11.6 op MWC?

Met het Mobile World Congress in Barcelona eind volgende maand voor de deur, barst de geruchtenmachine weer los. Verschillende sites melden dat Samsung op het MWC met een nieuwe Galaxy Tab komt. Volgens de Duitse site Tab Tech lanceert Samsung op in Barcelona de Galaxy Tab 11.6. Ook de site Android and Me zegt dat er op het MWC een tablet aangekondigd wordt die de concurrentie weg zal blazen. De schrijver van het bericht baseert zich op zijn eigen waarnemingen tijdens het afgelopen CES.

Hij zag in Las Vegas een nieuwe tablet, maar moest van Samsung zijn foto’s die hij had gemaakt van zijn toestel verwijderen. De nieuwste Galaxy-telg zou een dual-core 2 GHz processor hebben en een display met een resolutie van 2560×1600. De tablet zou uiteraard draaien op de nieuwste versie van Android, Ice Cream Sandwich.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.