The Loop: Tablet Voor Slechts $99

The LoopVia crowdfundingwebsite Indiegogo is een nieuw project gestart waarbij een tablet zal worden ontwikkeld voor slechts $99. De tablet met de naam The Loop zal in augustus op de markt moeten verschijnen.

The Loop is een tablet met een 7-inch 720p display, een 1,7GHz quadcore-processor, 1GB werkgeheugen, 16GB of 80GB opslagruimte, een 3000mAh accu, een 720p-camera aan de achterkant en een 1,3 megapixel camera aan de voorkant. De tablet is 7mm dik en beschikt over een dual-boot systeem met Android en het eigen besturingsysteem, LoopX.

The Loop zal vanaf augustus geleverd worden en kost voor de “early birds” €90. Ook krijgen de early-birds gratis een extra houder. Ben je niet op tijd om te profiteren van de early-bird aanbieding, dan betaal je €116. Voor € 26 euro extra kan je de tablet opwaarderen met 64GB extra opslagruimte of een “shock-proof” nylon hoes. Voor €362 krijg je twee tablets met 80GB opslagruimte, een externe oplader, $ 25 Play Store-tegoed en je naam/logo op de website van The Loop.

Met het indiegogo project hoopt The Loop $10.000 op te halen. Momenteel is iets meer dan 18% opgehaald.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.