BlackBerry Classic Vanaf 15 Januari Beschikbaar In Nederland

Blackberry-ClassicGister schreven we dat BlackBerry een nieuwe smartphone heeft gelanceerd in de Verenigde Staten. Deze BlackBerry Classic zal vanaf 15 januari in Nederland verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van 429 euro.

De BlackBerry Classic (Q20) beschikt over een 3,5-inch display met een resolutie van 720 x 720 pixels, een 1,5GHz Qualcomm Snapdragon dual-core processor, 2GB RAM, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant en een 2.515 mAh accu. Ook is er een fysiek qwerty-toetsenbord met touchpad aanwezig.

Het is verrassend dat er nog steeds toestellen met een fysiek toetsenbord worden geïntroduceerd. Het zijn namelijk juist toestellen zonder toetsenbord en met een groot touchscreen die het goed doen. Waarschijnlijk verwacht BlackBerry genoeg interessante vanuit de zakelijke markt en van BlackBerry fans om de BlackBerry Classic toch te introduceren. In Nederland zal de BlackBerry Classic vanaf 15 januari beschikbaar zijn voor 429 euro.

via [technieuws]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.