Video Van Android 5.0 op HTC One (M7) Opgedoken

HTC-One-M8-Android-LollipopHet lijkt er op dat HTC al zeer ver is met de ontwikkelingen van Android 5.0 (lollipop) voor de HTC One (M7). Op het internet is namelijk een video verschenen waarin een HTC One (M7) te zien is die al draait op Android 5.0. 

HTC heeft aangegeven om Lollipop binnen 90 dagen na het beschikbaar stellen van de broncode uit te brengen voor de HTC One (M7) en de HTC One (M8). Aangezien HTC de broncode sinds begin november in handen heeft zullen we de update dus uiterlijk begin februari moeten ontvangen. De onderstaande video geeft in ieder geval alvast een goede impressie van hoe Android 5.0 (lollipop) met de Sense 6 interface er uiteindelijk uit komt te zien op de HTC One (M7).

Het is niet precies bekend wanneer HTC de uitrol van Android 5.0 zal starten. Maar als HTC zijn belofte wil nakomen dan zal de update binnen enkele weken worden uitgerold. Waarschijnlijk zal de update wel in fasen worden uitgerold, waardoor het wel langer kan duren voordat iedereen de update binnen heeft.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.