Foto HTC One M10 Uitgelekt

HTCOpnieuw is er een foto gelekt van een toestel dat nog niet officieel is aangekondigd. Ditmaal gaat het om een foto van de HTC One M10 die door de bekende lekker Evan Blass is gedeeld op Twitter.

Op de gelekte foto zien we de voorkant van HTC’s aankomende flagship. De smartphone lijkt qua design een beetje af te wijken van zijn voorgangers. In de home-knop zit waarschijnlijk een vingerafdrukscanner, de hoeken zijn meer afgerond en de zijkant lijkt van metaal. Het is niet te zien op de afbeelding, maar waarschijnlijk bestaat de achterkant ook uit metaal.

HTC One M10

De voorganger van de HTC One M10 stelde teleur, omdat dit toestel vrijwel geen vernieuwing kende ten opzichte van de HTC One M8. HTC zal de HTC One M10 dus zeker moeten voorzien van betere specificaties als de fabrikant de HTC One-lijn weer aantrekkelijk wil maken. Het uiterlijk van de smartphone lijkt in ieder geval te zijn aangepast. Volgens Evan Blass krijgt de smartphone ook een AMOLED-scherm en een Qualcomm Snapdragon 820-processor.

Het is nog niet bekend wanneer HTC de HTC One M10 zal presenteren.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.