“Samsung Galaxy A3 en A5 Komen Ook Naar Nederland”

samsung-galaxy-a5-2017De afgelopen weken doken verschillende geruchten op over de nieuwe Galaxy A-serie van Samsung. De nieuwste geruchten spreken over een lancering van de Galaxy A3 (2017) en Galaxy A5 (2017) in Nederland, maar de Galaxy A7 (2017) komt hier mogelijk niet.

Eerder doken al foto’s, specificaties en prijzen op van de nieuwe waterdichte Galaxy A-toestellen, die naar verwachting op 5 januari tijdens de CES worden aangekondigd. De A3 is de goedkoopste van de nieuwe serie, de A5 is een mid-range smartphone en de A7 is een high-end smartphone.

Mobielkopen.net kwam er achter dat de Nederlandse Samsung-website productpagina’s voor de A3 en A5 online heeft staan. De productpagina voor de A7 is echter nergens te vinden, waardoor Samsung lijkt te hebben besloten om de A7 niet naar Nederland te brengen. In landen als Rusland komt de A7 wel gewoon op de markt.

Uiteraard kunnen we dit nog niet bevestigen, want het is ook mogelijk dat Samsung gewoon wat laat is met het updaten van de Nederlandse website.

via [AW en mobielkopen]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.