Dit Zijn De Specificaties Van De Xiaomi Mi Mix 2S

Xiaomi Mi Mix 2 Special EditionHet ziet ernaar uit dat Xiaomi komt met een opvolger van de Mi Mix 2. Het scherm van de zogeheten Mi Mix 2S neemt naar verwachting de gehele voorkant in beslag. Dankzij nieuwe gelekte afbeeldingen weten we nu meer over de specificaties van Xiaomi’s aankomende smartphone.

Op de onderstaande afbeeldingen zien we dat de selfie-camera ditmaal niet rechtsonder, maar rechtsboven zit. Hiervoor heeft Xiaomi een klein hoekje uit het scherm gelaten. De rest van het scherm neemt vrijwel de gehele voorkant in beslag.

Intern vinden we de nieuwe Snapdragon 845-processor, 8GB werkgeheugen, 256GB opslagruimte en een 12 megapixel dual-camera. Alsof deze specificaties nog niet goed genoeg zijn heeft Xiaomi de vingerafdrukscanner verwerkt in het scherm. Hierdoor kun je de smartphone ontgrendelen door je vinger op het scherm te leggen.

Uit gelekte software blijkt dat de accu een capaciteit van 3400mAh heeft. Het scherm heeft een resolutie van 2160 x 1080 pixels en de smartphone draait op Android 8.0 (Oreo). Als al deze specificaties kloppen dan zal de Xiaomi Mi Mix 2S één van de meest interessante smartphones ooit worden. Wij kijken in ieder geval uit naar de officiële introductie van de smartphone.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.