Samsung Galaxy S9 Komt Goed Door Duurzaamheidstest

Samsung-Galaxy-S9Wanneer je een nieuwe smartphone koopt wil je graag weten of de smartphone ook tegen een stootje kan. Gelukkig zijn er websites en YouTube-kanalen die hier aandacht aan besteden. Zo heeft JerryRigEverything een duurzaamheidstest uitgevoerd met de Samsung Galaxy S9 en gelukkig komt Samsung’s nieuwe vlaggenschip-toestel goed door de test heen.

In de duurzaamheidstests van JerryRigEverything worden verschillende onderdelen getest. Zo zien we in de onderstaande video een krastest van het scherm, behuizing en vingerafdrukscanner. Ook doorstaat de Galaxy S9 een buigtest en zelfs een brandtest. Het valt ook op dat het beschadigen van de vingerafdrukscanner geen invloed heeft op de werking van de scanner.

De aluminum behuizing met de glazen beschermlaag lijkt de perfecte combinatie om een buigtest te doorstaan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een gebogen Galaxy S9 als je een te strakke spijkerbroek draagt. Ook zal een sleutelbos of wat losgeld niet eenvoudig krassen achterlaten op het scherm van de Galaxy S9.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.