Livermorium Werkt Aan Smartphone Met Uitschuifbaar qwerty-toetsenbord

Livermorium-smartphone-qwerty-toetsenbordStart-up Livermorium werkt aan een nieuwe smartphone. De smartphone draait op Android 9.0 (Pie) en beschikt onder andere over een qwerty-toetsenbord, stereospeakers en een een 3,5mm-koptelefoonaansluiting.

Livermorium heeft via een nieuwsbrief aangegeven te werken aan de nieuwe smartphone. In de nieuwsbrief staat onder andere welke 4G-banden het toestel ondersteunt. Hieruit kunnen we opmaken dat de smartphone ook in de Benelux te gebruiken is.

Ook heeft het bedrijf de eerste details over de specificaties gedeeld. Zo heeft het toestel ruimte voor 2 sim-kaarten of 1 sim-kaart en een microSD-kaart. Aan de zijkant vinden we een vingerafdrukscanner en intern in ieder geval 128GB opslagruimte en NFC-ondersteuning. Aan de buitenkant vinden we een 3.5mm-jack, een usb-c-poort en een camera-knop. De accu heeft ondersteuning voor Qualcomm Quick Charge 3.0.

Het belangrijkste is natuurlijk het qwerty-toetsenbord onder het 6-inch scherm. Dit toetsenbord is compleet met Fn-, Alt- en Ctrl-toetsen. De Britse start-up is van plan om de smartphone voor eind maart uit te brengen.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.