OnePlus 7 Pro Kost Mogelijk 749 Euro

OnePlus-7-Go-Beyond-SpeedOnePlus zal op 14 mei de OnePlus 7 introduceren, maar naar verwachting krijgen we dan ook de OnePlus 7 Pro te zien. Volgens de laatste berichten krijgt deze variant een adviesprijs mee van 749 euro. Dit is een stuk meer dan de voorgangers van de OnePlus 7.

OnePlus heeft deze week via een persbericht bekendgemaakt dat de Chinese fabrikant op 14 mei de opvolger van de OnePlus 6T zal introduceren tijdens een evenement in Londen, New York, Bangalore en Beijing. Android Central schrijft op basis van tech-lekker Ishan Agarwal dat de OnePlus 7 Pro onder andere is voorzien van 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte. Deze uitvoering zou een adviesprijs meekrijgen van 749 euro.

Daarnaast komt er volgens de bron een versie met 12GB werkgeheugen, die 819 euro moet gaan kosten. De prijs voor de uitvoering met 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte wist de bron niet te melden, maar deze zal waarschijnlijk rond de 699 euro komen te liggen. Voor de reguliere OnePlus 7 zullen we ongeveer 600 euro op tafel moeten leggen.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.