Samsung Galaxy S7 (Edge) Ontvangt Beveiligingsupdate Van September

samsung-galaxy-s7-edge-blauwSamsung heeft een nieuwe update uitgerold voor de vlaggenschip-smartphones van 2016. De Galaxy S7 en S7 Edge ontvangen de beveiligingspatch van september. Hierdoor zijn de toestellen weer wat beter beveiligd tegen kwetsbaarheden in Android.

De Galaxy S7 verscheen in 2016 op de markt en ontving drie jaar lang elke maand een beveiligingsupdate. Nadat die periode voorbij was schakelde Samsung over naar één beveiligingsupdate per drie maanden. In juli ontving de smartphone een beveiligingsupdate met daarin alle patches tot aan juni, maar nu heeft Samsung een nieuwe beveiligingsupdate uitgerold. De nieuwste update is 121MB groot en brengt de beveiligingspatch van september met zich mee.

Samsung rolt de update met firmwareversies G930FSSX6ESI5 (S7) en G935FXXS6ESI5 (S7 Edge) in fasen uit. Zo komt de update momenteel binnen op ‘unbranded’ toestellen in Nederland én België, maar ‘branded’ toestellen van Vodafone of T-Mobile kunnen de update nog niet downloaden. Deze toestellen zullen uiteraard spoedig volgen.

via [galaxyclub]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.