Foto’s en Specificaties Van Vivo X30 Gelekt

Vivo_X30Op het internet zijn foto’s verschenen waarop de Vivo X30 te zien zou zijn. Dankzij de foto’s weten we meer over het uiterlijk en de specificaties. Zo zou de smartphone onder andere beschikken over een Exynos 980-soc van Samsung.

We krijgen de Vivo X30 waarschijnlijk op 16 december officieel te zien, maar vlak voor de introductie zijn al enkele details uitgelekt. Zo is zowel de voorkant als achterkant van de Vivo X30 te zien op de onderstaande foto’s. Aan de voorkant zien we een groot scherm met dunne schermranden, afgeronde hoeken en een kleine uitsparing voor de selfie-camera. Achterop zien we een vierdubbele camera.

Ook zien we op één van de foto’s enkele details over de specificaties. Zo beschikt de Vivo X30 over een Exynos 980-soc van Samsung in combinatie met 8GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte. De Exynos 980-soc heeft een ingebouwde 5G-modem. Ook is er ondersteuning voor Wi-Fi 6. Volgens de geruchten bestaat de vierdubbele camera onder andere over een 64MP hoofdlens en een telelens. De vingerafdrukscanner zit verwerkt in het oled-scherm.

Vivo zal de Vivo X30 naar verwachting op 16 december officieel introduceren. Hoeveel de smartphone gaat kosten en of de smartphone ook in de Benelux op de markt verschijnt weten we nog niet.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.