Huawei Kondigt Octacore-Smartphone Aan Voor Slechts €200 en Quadcore-Smartphone Voor €100

Huawei-Honor-3X
De Taiwanese smartphone fabrikant Huawei heeft een bijzonder nieuw toestel aangekondigd, de Honor 3X. De Honor 3x is het eerste toestel van Huawei dat beschikt over een octacore-processor en zal omgerekend voor slechts 200 euro over de toonbank gaan.

De Honor 3X beschikt verder over een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, 2GB geheugen, een 3000 mAh accu, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De 1,7 GHz octracore-processor beschikt over  acht Cortex A7-kernen. Over de afmetingen of gewicht van het toestel is nog niks bekend, maar aan de afbeeldingen te zien is het een vrij dun toestel.

Huawei-Honor-C

Naast de Honor 3X heeft Huawei ook nog een quadcore-smartphone aangekondigd, de Honor 3C. Dit toestel beschikt over een 5 inch-display, een 1,2GHz-quadcore-processor, 8GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een MicroSD kaart, een 8 megapixel camera, een 2,300 mAh accu en 1GB of 2GB geheugen. De 1GB versie gaat voor omgerekend slechts 95 euro over de toonbank en de 2GB versie voor 115 euro.

Beide toestellen worden geleverd met Android 4.2 (Jelly Bean) en ondersteuning voor Dual-SIM. Beide SIM slots kunnen overweg met standaard 3G verbindingen, echter kan 1 van de slots alleen overweg met Chinese 3G netwerken.

via  [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.