Aldi Biedt Opnieuw Wolfgang Budget-smartphones Aan Vanaf €50

Wolfgang-AT-B26D-Aldi
Aldi verkoopt regelmatig smartphones en tablets van het merk Wolfgang voor zeer aantrekkelijke prijzen. Doordat de toestellen zo goedkoop zijn en Aldi slechts een beperkte voorraad heeft, zijn de toestellen altijd zeer snel uitverkocht. Wij houden jullie daarom op de hoogte zodra er weer een nieuw toestel in de winkelketen te verkrijgen is, zodat jullie er als eerste bij kunnen zijn. Morgen, 22 januari zal Aldi weer een nieuw toestel verkopen, de Wolfgang AT-B26D.

We moeten wel gelijk zeggen dat de Wolfgang AT-B26D minder interessant is als de laatste toestellen van Aldi, aangezien dit toestel puur bedoeld is om mee te telefoneren.

Het toestel beschikt over een 2,6 inch TFT-display met een resolutie van 240 x 320 pixels, een VGA camera met LED-flitser voor foto’s van 640 x 480 pixels, een Micro-SD aansluiting en Dual SIM ondersteuning. Verder heeft het toestel Bluetooth 2.1, een micro USB-aansluiting en kan het overweg met 2G GSM-netwerken 900 en 1800 MHz. Door de 2.100 mAh accu kan het toestel 2 weken op standby staan. De Wolfgang AT-B26D zal morgen voor €49,99 te koop zijn.

Voor de Android liefhebbers is dit natuurlijk helemaal geen interessant toestel. Het heeft geen touchscreen, heeft minimale specificaties en beschikt niet over het Android besturingssysteem. Gelukkig voor ons zal morgen naast dit low-end toestel ook de Wolfgang AT-AS45QHD weer in de winkels liggen. Dit toestel heeft in oktober en december ook al in de Aldi schappen gelegen en was een groot succes.

Wolfgang-AT-AS45QHD

De Wolfgang AT-AS45QHD beschikt over een 4,5 inch full HD display, een 1,2GHz quad-core processor, 1GB werkgeheugen, 4GB opslagruimte, een 8 megapixel en 3 megapixel camera, Dual-SIM ondersteuning en een 2.050 mAh accu. Het toestel zal draaien op Android 4.3 (Jelly Bean) en kost 199 euro.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.